1. Haberler
  2. Amazon Prime Nedir? Ne İşe Yarar?

Amazon Prime Nedir? Ne İşe Yarar?

18 Temmuz 2022 17:18

Amazon'un birçok hizmeti sunduğu servis Amazon Prime Nedir? Amazon Prime Ne İşe Yarar? Detaylar makalemizde...

Amazon servislerinden özel bir şekilde yararlanabileceğiniz Amazon Prime; hızlı teslimat, ertesi gün teslimat ve oyunlarda bazı paketleri ücretsiz almanızı sağlayan bir servis olarak biliniyor. Amazon Prime, kullanıcılarına birçok alanda ücretsiz hizmet sağlıyor. Oyunlarda bedava içerikler, Amazon Prime Video ile ücretsiz diziler, e-kitaplar ve dahası aynı servisin içerisinde yer alıyor. Amazonun tüm detaylarına gelin hep birlikte tek tek bakalım. Amazon Prime nedir? Amazon Prime ne işe yarar? İşte detaylar…

Amazon Prime Nedir?

Amazon Prime, özellikle ülkemizde büyük bir kitle toplayan bir hizmet servisidir. Sunduğu içerikler ile özellikle oyun oynayan ve Twitch ile ilgilenen genç yaştaki kitleyi kazanmayı başarmıştır. İlk 30 gün deneme üyeliği sunan serviste hızlı ve ücretsiz teslimat, ücretsiz orijinal dizi izleme fırsatı ve Prime Gaming ile her ay gelen oyunlardaki bedava içerikler verilmektedir. Ayrıca Twitch’te Prime ile abonelik yaparak sevdiğiniz bir yayıncıya destek olabilirsiniz.

Amazon Prime Ne İşe Yarar?

Amazon Prime’da birçok serviste avantaj bulunmaktadır. Bunlardan en göze çarpanı Prime Teslimat’tır. Prime Teslimat ile kargolarınızı kısa bir sürede ücretsiz alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Prime Original ile dizi izleyebilir ve Prime Gaming ile oyunlarda ek paketleri ücretsiz alabilirsiniz.

Amazon Prime Kaç TL?

Amazon Prime’ı tüm avantajları ile birlikte satın almak ayda sadece 7,90 TL. Ayrıca 30 gün deneme süresi de bulunuyor. Memnun kalmamanız durumunda kesinti olmuyor.

Amazon Prime Nasıl Alınır?

Amazon Prime üyeliği almak için ilk olarak Amazon Prime sayfasına gidiniz. Buradan 30 gün ücretsiz dene butonuna basın ve gerekli bilgileri doldurun. Ayrıca ücretsiz üyelik süresi tamamlandıktan sonra kayıt etmiş olduğunuz kartınızdan kesinti yapılmaktadır.

Amazon Prime Nedir? Amazon Prime Ne İşe Yarar? makalemiz ile sizlere birçok detayı anlatmaya çalıştık GPazar.com ile siz de oyunlarda indirimli e-pin satın alabilir ya da hesap satın alabilirsiniz.