1. Haberler
  2. En İyi Mobil MMORPG Oyunları

En İyi Mobil MMORPG Oyunları

09 Haziran 2022 20:03

Oyun dünyasının en iyi türlerinden biri olan MMORPG'ler yavaş yavaş mobil platformlar için de çıkış yapmaya başladı. Pearl Abyss gibi büyük firmalar da mobil oyunculuğun yükselmesi ile Black Desert Online gibi büyük oyunları, mobil platformlar için çıkarmaya ve güncellemeye devam ediyor. Sizler için derlediğimiz "En İyi Mobil MMORPG Oyunları" listesine ulaşabilirsiniz.

En İyi Mobil MMORPG Oyunları (2022)

Oyun dünyasının en iyi türlerinden biri olan MMORPG'ler yavaş yavaş mobil platformlar için de çıkış yapmaya başladı. Pearl Abyss gibi büyük firmalar da mobil oyunculuğun yükselmesi ile Black Desert Online gibi büyük oyunları, mobil platformlar için çıkarmaya ve güncellemeye devam ediyor. Sizler için derlediğimiz "En İyi Mobil MMORPG Oyunları" listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar, iyi oyunlar.


Dragon Raja

Dragon Raja, Google Play üzerinde ortalama 4 puan alan ve birçok ödüle layık görülen bir oyun olarak listemizin başında geliyor. Archosaur Games tarafından yayınlanan oyunda harika grafikler, hikaye ve detaylı karakter yaratma ekranı bulunuyor. Masaüstü MMORPG oyunlarını aratmayan bu yapımda dört farklı sınıf yer alıyor. Yaklaşık 4 GB depolama alanı isteyen oyunda birçok detay sizleri bekliyor.


Black Desert Mobile

PC'de büyük bir etki yaratan Black Desert Online, Black Desert Mobile ismi ile aynı kalitede mobil platformlara çıkış yapmış bulunuyor. Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun Play Store üzerinde ortalama 4 puana sahip. Harika grafikler, 20 sınıf ve muhteşem bir açık dünya sizleri bekliyor.


Albion Online

Sandbox Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan Albion Online, çapraz platformlarda oynanabiliyor. Play Store üzerinde ortalama 4 puan alan yapımda sınıf sistemi bulunmuyor. Hangi eşyaları giydiğinize bağlı olarak sınıfınızı belirlediğiniz yapımda büyük bir aktif kitle bulunuyor.


Old School Runescape

Runescape isimli efsane oyun, Old School versiyonu ile mobilde oyuncuların karşısına çıkıyor. Play Store üzerinde 4.4 puan alan yapım çapraz platformlarda oynanabiliyor. Albion benzeri bir sistem sunan oyunda gelişmek epey bir vakit istiyor.


V4

Nexon Company tarafından yayınlanan V4, Google Play'de ortalama 4 puan ile yüksek bir oyuncu kiltesini elinde tutuyor. Oyunun diğer MMORPG'lere göre farkı cross-platform odaklı olması. Oyunu hem masaüstünden hem de mobilden oynayabiliyorsunuz. Detaylı bir oyun deneyimi arıyorsanız V4'ü kontrol etmenizde fayda var.

Oyunda detaylı bir karakter yaratma ekranı bulunuyor. Çift tabanca özelliği ile de dikkat çeken V4'de seçebileceğiniz 8 farklı sınıf yer almakta. Açık dünyada 300'den fazla boss'da sizleri bekliyor.