1. Haberler
  2. Minecraft Açılış Ekranı, Technoblade'in Anısına Özel Değiştirildi

Minecraft Açılış Ekranı, Technoblade'in Anısına Özel Değiştirildi

05 Temmuz 2022 15:15

Ünlü Youtuber Alexander "Technoblade" geçtiğimiz ayda hayatını kaybetti. Minecraft ise onun anısını yaşatmak için açılış ekranını değiştirdi.

Geçtiğimiz aylarda ünlü Minecraft içerik üreticisi Technoblade hayatını kaybetti, Mojang, oyunun anısını yaşatmak için oyuna küçük bir güncelleme getirdi. Popüler yayıncı, ailesinin yaptığı açıklamaya göre kanser ile mücadele ediyordu ve bu savaşı kazanamadı. Topluluk tarafından oldukça sevilen Technoblade, Mojang'ın da sevdiği bir içerik üreticisiydi.

Minecraft Oyun Açılış Ekranına Technoblade'in Karakteri Eklendi

Oyunun başlatıcısına altın taç takan bir domuz eklendi. Technoblade domuz görünümlü altın bir taç takan karakter kostümü kullanıyordu. Uzun yıllardır bu şekilde içerik ürettiği için artık onun karakteri bir ikonik hale gelmişti. Mojang ise bu detayı Tecnhoblade'in anısını yaşatmak için oyunun giriş ekranına eklemeye karar verdi.

Topluluk tarafından oldukça sevilen ve 13 milyonu aşkın abonesi bulunan Technoblade, geçtiğimiz günlerde bir video yayınladı. Videonun başlarında "Eğer bu videoyu izliyorsanız, ölmüşümdür" demesiyle birçok sevenini üzdü. İşte Mojang'ın Technoblade'i ölümsüzleştirmek için giriş ekranına eklediği görsel;