1. Haberler
  2. PUBG Mobile Benzeri 7 Oyun

PUBG Mobile Benzeri 7 Oyun

22 Haziran 2022 20:13

Mobil oyun sektörü gün geçtikçe büyüyor. Bu gelişmeler hızla devam ederken, bir yandan yapımcılar orijinal oyunların benzerini geliştiriyor. PUBG'de bu alanda ilk adım atan oyunlardan biri. Mobil cihazlara da çıkış yapan oyunun da birçok alternatifi bulunuyor. Sizler için hazırladığımız liste ile bu oyunlara ulaşabilirsiniz.

PUBG Mobile Benzeri 7 Oyun

Son zamanların en büyük oyun kategorilerinden biri olan Battle Royale, öncüsü PUBG ile büyük bir ivme yakalayarak oyuncuların gözdesi oldu. PC ve konsollarda yayılan bu kategori yavaş yavaş mobil sektöre de girdi ve büyük bir oyuncu kitlesine sahip olmayı başardı. Milyonlarca oyuncu şuanda PUBG Mobile'ı oynuyor ya da benzeri alternatif oyunlara yöneliyor. İşte PUBG Mobile benzeri oyunlar;

Garena Free Fire

Google Play üzerinde ortalama 4 puana sahip olan Garena Free Fire, en popüler oyunlardan biri olmayı başardı. 100 milyondan fazla indirmeye sahip olan oyun genel olarak Uzak Doğu pazarına etki etse de Batı tarafında da yavaş yavaş büyümeye devam ediyor. Standart bir Battle Royale oyunu olan Garena Free Fire, kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor.

Battlelands Royale

Battle Royale dünyasına farklı bir hava katan oyun Battlelands Royale, üçüncü şahıs ile oynama deneyimi sunuyor. Savaş alanında 32 kişilik gruplar birbirleriyle çarpışıyor. Oyun gerçekçi grafiklerden ziyade animasyon grafikleri ile öne çıkıyor. Diğer Battle Royale oyunlarına göre daha hareketli geçen oyunu hem Android hem de iOS cihazlarda oynayabiliyorsunuz.

Call of Duty: Mobile

Gerçekçilik arayanlar için çıkış yapan Call of Duty: Mobile, en iyi mobil oyunlardan biri olarak öne çıkıyor. 100 oyuncu tek bir haritaya inerek birbirleriyle savaşıyor. Battle Royale mantığını kendi içerisinde düzenleyen oyunu hem Android hem de iOS cihazlarda oynayabiliyorsunuz.

Fortnite

Tüm zamanların en iyilerinden biri olmayı başaran Fortnite, mobil cihazlar için de çıkış yaptı. Animasyon grafikleri ile büyük popülerlik yaratan oyun PC platformundan sonra mobil cihazlara da çıkış yaparak, Battle Royale severlere mobilde de aynı deneyimi yaşatıyor.

Creative Destruction

Creative Destruction, Fortnite benzeri bir oyun olarak öne çıkıyor. Fortnite'a benzeyen oyun yüksek grafiklere sahip olduğu için güçlü cihazlarda daha stabil çalışıyor. Klasik bir Battle Royale deneyimi sunuyor.

Guns Royale

Diğer Battle Royale oyunları gibi klasik bir savaş deneyimi sunan ve saf mekaniklere sahip olan oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Diğer oyunlara göre farklı bir bakış açısı sunsa da klasik mekaniklerin ötesine geçemiyor fakat oyunculara kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor. Hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabiliyor.

Rocket Royale

Diğer Battle Royale oyunlara göre farklı bir deneyim sunan Rocket Royale'de ayakta son kalan olmak değil, roketinizi inşa edip biri sizi öldürmeden adadan kaçmaya çalışmak ana amaç olarak öne çıkıyor. Oyunda ilk kaynak toplamak ve birleştirmek gerekiyor. Düşmanlardan uzak bir şekilde roketinizi yapmak ve kaçmak oyunu kazanmanız için yeterli oluyor.

Sizler için derlediğimiz PUBG Mobile benzeri oyunlar ile birçok farklı alternatifleri deneyimleyebilirsiniz. GPazar.com ile PUBG Mobile UC Satın Al gibi satın almaları ucuza yapabilirsiniz. İndirimli PUBG Mobile UC sadece GPazar.com'da!