1. Haberler
  2. Stardew Valley JojaMart'ı Seçince Ne Oluyor?

Stardew Valley JojaMart'ı Seçince Ne Oluyor?

12 Nisan 2022 17:56

Stardew Valley, çoğu insan için sıradan bir çiftlik oyunu gibi görünmektedir ancak içerisinde birçok seçim ve birçok farklı olay barındırmaktadır. Sadece çiftlik oyunundan ibaret olmayan Stardew Valley’de kritik kararlardan birisi de ufak esnaf Pierre ve devasa şirket JojaMart’ın karşı karşıya kalmasıdır. JojaMart, gücü ile Pierre’yi kasabadan postalamak için indirimler yapmakta ve daha birçok faaliyeti bulunmaktadır. Buradaki tercih ise oyuncuya bırakılmaktadır.

JojaMart’ı seçmek için birkaç iyi neden olsa da oyunu daha keyifli oynamak isteyenlerin uzun yolu seçmesini önermekteyim. Ancak konumuz bu değil. JojaMart’ı seçen oyuncular, seçimini yaptıktan sonra halkevini JojaMart’ın deposu olarak kullanılmasına izin veriyor. Bu şekilde halkevinden elde edeceğiniz maden arabası, otobüs, sera ve diğer işlemleri JojaMart size para karşılığında satıyor. Elbette oyunda çiftçilik yaparak çok fazla vakit geçiren biriyseniz ve çok yüksek para kazanıyorsanız bu tercih mantıklı olabiliyor. JojaMart’tan tüm alınacakları aldığınız taktirde ise her gün 1 JojaCola veren makineyi ödül olarak alıyorsunuz.

Eğer halkevini tamamlarsanız ise JoaMart, Pelikan Kasabasında bulunan şubesinin kepenklerini indiriyor ve kasabadan tamamen ayrılıyor. Bu sayede halkevi eski günlerine kavuşuyor ve JojaMart dükkanının yerine sinema salonu açabiliyorsunuz. Stardew Valley JojaMart'ı Seçince Ne Oluyor? gibi makalelerin devamı için sitemizi takip etmeyi unutmayın.