1. Haberler
  2. Steam Nedir? Steam Cüzdan Kodu Nedir?

Steam Nedir? Steam Cüzdan Kodu Nedir?

15 Temmuz 2022 18:19

Steam Nedir? Steam Cüzdan Kodu Nedir? Steam Nasıl Kullanılır? Tüm detaylar makalemizde...

Valve Corporation tarafından geliştirilen Steam, bir dijital dağıtım servisidir. Çok oyunculu oynama imkanı sunan ve oyuncular tarafından en çok kullanılan platform olarak bilinmektedir. Oyunlarla ilgili her paketin ve dosyanın paylaşıldığı platformda büyük bir topluluk yer almaktadır.

Steam Nedir?

Oyunların yanı sıra ek paketleri ve diğer programları satın alabileceğiniz platform Türkiye’de kur farkına göre hareket etmeyen ve uygun bir fiyat politikası ile devam eden oyuncu platformu olarak ülkemizde de sevilmektedir.

Mayıs 2016 tarihinden bu yana 125 milyondan fazla aktif üyeye sahip olan platformda 30 binden fazla oyun yer almaktadır. Steam’de oyun satın almanın yanı sıra oyun içi elde edilen ganimetler topluluk üzerinden satılabilmekte ve gelir elde edilebilmektedir. Özellikle CS:GO’da kasa açılımları yapan ve nadir skinleri elde eden kişiler oyun oynayarak para kazanabilmektedir.

Steam Nasıl Yüklenir?

Steam’i yüklemek için Windows, Linux ya da Mac Os işletim sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca Steam Play Beta ile Windows’da çalışan oyunlar Linux’da da çalışmaya başlamıştır ancak tam olarak verimli olmasa da düzenli olarak güncellenmektedir.

Steam’i indirdikten sonra kayıt olmanız gerekmektedir. Platform Türkçe dil destekli olduğu için kullanımı kolaydır. Arayüz sade ve kullanışlı şekilde tutulmaktadır. İçerisinde bir web tarayıcısını bile barındırmaktadır. Ayrıca oyun içerisinde de kısayol tuşu ile arayüzü açabilir ve Steam üzerindeki işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu Nedir?

Steam cüzdan kodu, Steam hesabınıza bakiye yüklemenizi ve oyun ya da diğer içerikleri satın almanızı sağlamaktadır. Steam cüzdan kodunu kendiniz kullanabilir ya da bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Kod olarak teslim edildiği için dilediğiniz hesapta kullanabilirsiniz.

GPazar.com ile siz de güvenli ve kolay bir şekilde ucuz Steam cüzdan kodu satın alabilirsiniz. Ayrıca Steam hesap satın al ya da Steam hesap sat gibi işlemleri de güvenli şekilde yapabilirsiniz.