1. Haberler
  2. Valorant Nick Nasıl Değiştirilir?

Valorant Nick Nasıl Değiştirilir?

04 Temmuz 2022 16:03

Valorant Nick Nasıl Değiştirilir? Valorant'ta nick değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Tüm detaylar makalemizde...

Valorant Nick Nasıl Değiştirilir?

Riot Games tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen popüler FPS oyunu VALORANT, daha kapalı betada, FPS oyun sektörünün devi CS:GO’ya büyük bir rakip olacağını göstermiş ve genel açılışından kısa bir süre sonra CS:GO’nun yıllardır süregelen liderliğine büyük bir darbe vurmuştu.

Öyle ki FPS kariyerlerine CS:GO ile başlayan ve yıllardır CS:GO oynayan popüler E-Spor oyuncuları bir bir VALORANT’a geçmeye başlamış ve bu CS:GO’nun popülaritesini azaltmıştı.

VALORANT’ın çıkışından birkaç ay sonra sektördeki tahtını kaybetmekten korkan Valve, CS:GO içinde köklü değişiklikler yapmış ve oyuncuların yıllardır rahatsız olduğunu belirttiği şeyleri kaldırmaya başlamıştı. Bu da Valve’in VALORANT’ı büyük bir rakip olarak gördüğünü kanıtlıyordu.

Bazı oyuncular, bu popüler FPS oyununa kaydolurken kullandıkları nicklerden memnun değil ve nicklerini değiştirmek istiyorlar. İşte VALORANT nick nasıl değiştirilir sorusunun detayları...


VALORANT Nedir?

League of Legends, Teamfight Tactics gibi oyunlardan tanıdığımız Amerikalı oyun şirketi Riot Games’in, League of Legends ile süregelen tanınmışlığını kullanarak 2020 yılında yayınlandığı FPS türündeki oyun VALORANT, daha ilk çıktığında bir çok oyuncunun dikkatini çekmiş ve dünya üzerinde büyük bir popülarite kazanmıştı.

Bir maçta her biri beşer kişilik olmak üzere 2 takım karşı karşıya gelir. Bir taraf saldırı rolündeyken diğer taraf savunma rolünde olur. Toplam 25 raunt oynanan ve 13. rauntta takımların rollerinin değiştiği oyunda 13 raunt kazanan takım maçı da kazanmış olur. Saldırı takımının amacı, spike adı verilen bombayı alıp haritada belirli yerlere bombayı yerleştirmek ve bomba patlayana kadar ölmeyerek onu korumaya çalışmaktır. Savunma takımı ise bomba yerlerini savunarak karşı takımın oraya geçmesini engellemeye çalışır.

Oyun, her turdan önce 30 saniyelik bir silah alma süreciyle başlar ve bu süreçte oyuncuların ekonomilerine göre çeşitli türdeki silahlardan almasına izin verir.

Her geçen gün yeni güncellemeler alan VALORANT’a sürekli yeni karakterler ve haritalar eklenmeye devam ediyor. Sezon mantığıyla ilerleyen oyunda bir sezon 60 gün sürüyor ve oyuncular bu süreçte Battle Pass adı verilen savaş biletini tamamlamaya çalışıyor. Battle Pass satın alan oyuncular, maçlardan ve günlük – haftalık olarak değişen görevlerden kazandıkları XP’ler ile savaş biletinin aşamalarını geçmeye çalışıyor ve her bir aşamada yeni skin kazanıyor.

VALORANT Nick Nasıl Değiştirilir?

  • İlk olarak, buraya tıklayarak Riot Games hesabınıza giriş yapın.
  • Riot hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini girerek oturum açın.
  • Ardından Riot ID kısmına yeni nickinizi yazabilir ve etiket kısmından da etiketinizi belirleyebilirsiniz.
  • Yeni nickinizi belirledikten sonra, Değişiklikleri Kaydet butonuna tıklayıp değişiklikleri kaydedin.

Not: Eğer bu işlemleri yaparken oyun açıksa, oyunu kapatıp açtıktan sonra nickinizin değiştiğini göreceksiniz.

Bu şekilde VALORANT nick nasıl değiştirilir sorusunun cevabına ulaşmış olduk. Her 30 günde bir değiştirebileceğinizden dolayı yeni nickinizi seçerken dikkatli olmakta fayda var.

Sizler için hazırladığımız Valorant Nick Nasıl Değiştirilir? ile kolayca yeni bir havalı isme sahip olabilirsiniz. GPazar.com ile Valorant Ucuz VP Satın Al gibi harcamalarınızı ucuza yapabilirsiniz. Ucuz Valorant VP sadece GPazar.com'da!